Редактор: Недко Петровe-mail: [email protected]Кадри: Нова ТвВ Плюс минус по Нова Тв народният

...
Редактор: Недко Петровe-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bgКадри: Нова ТвВ Плюс минус по Нова Тв народният
Коментари Харесай

Спас Гърневски: БСП са нахални, но ГЕРБ ще довърши своя мандат и ще спечели следващите избори

Редактор: Недко Петров

e-mail: [email protected]

Кадри: Нова Тв

В „ Плюс минус ” по Нова Тв националният представител от ГЕРБ Спас Гърневски предвижда, че ГЕРБ освен ще приключи цялостния си мандат, само че ще завоюва и идващите парламентарни избори.

„ ГЕРБ реализира невероятна победа с две трети от гласовете на последните избори. Българска социалистическа партия загуби локалните избори, загуби и евроизборите. С какво безсрамие искаш избор на съмнение, с цел да правиш опит за държавно управление не с гласовете на хората, а с твои другари в Народното събрание.

ГЕРБ ще довърши своя мандат, защото у нас в този момент има вътрешно-икономическа стабилизация и това е несъмнено. Ръстът на приходите е неоспорим, вътрешната и външната политическа непоклатимост са безспорни.



Преди 2 години, тук в това студио Агенция „ Тренд ” даде такова преимущество на Българска социалистическа партия, че надали не през 2019 година ние трябваше да спрем. Аз ви отговорих, че през 2019 година ще бъде комплициран края на упоритостта на Българска социалистическа партия за предварително идване на власт.

Сега ще кажа, че този мандат на ГЕРБ ще е цялостен и сполучлив, а когато той приключи, това, което е заложено в програмата, ще бъде изпълнено и обществото ще бъде предостатъчно. Аз ще ви кажа също, че на идващите избори още веднъж ще завоюва ГЕРБ. ”

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР